Julen 2016 i tekst og bilder

En flott jul og nyttårsperiode er lagt bak oss. Her gir vi et lite tilbakeblikk i tekst og bilder...

Du kan se flere bilder nederst i denne artikkel...

Christiane synger julen inn, lille julaften

I år, for fjerde gang har Christiane sunget julen inn i Aurdal Fjellpark lille julaften. Fjellparkstua var fullsatt og alle opplevde en flott og stemningsfull stund dagen før dagen.

 

Barneskirennet, 3. juledag

Julens barneskirenn i Valdres Alpinsenter ble i dag avviklet i strålende solskinn. 52 startende med yngste deltager på 3 år, eldste deltager 14 år, og det vanket selvfølgelig premier til alle.

Til tross for en del vind på toppen, var det nede i barneområdet ved kafeteriabygget fine og rolige forhold. Mange var de som overvar arrangementet, og her var det bare blide og fornøyde ansikter å se bak alle solbrillene.

 

Quiz og trubadur i Aurdal Fjellpark

Det var god stemning og Fjellparken var fylt til randen da julens quiz gikk av stabelen. Marit hadde selvsagt med det obligatoriske spørsmålet om ordfører i Nord-Aurdal samt en god blanding av nye og gamle temaer.

Fjellparkstuas egen hustrubadur Guttorm spilte og sang under afterski i Fjellparkstua.
Guttorm Kristoffer Aarhaug har et godt og utstrakt repertoar, og som alltid ble det meget god stemning når han satte i gang.
Ekstra hyggelig denne gang var kanskje at "undommen" fylte hele Fjellparkstua.

 

Danebu Kongegaard med variert tilbud gjennom julen

Ved Danebu Kongsgaard var det høy aktivitet gjenom hele romjulen.
Fra Venners vennefest til; juledansen med Hundadn, kanefart, Klovnen Kling, live med Kjetil Kjelle, lokalmataften, nyttårsbuffet og fyrverkeri på nyttårsaften.

Gjennom romjulen stilte Danebu Kongsgaard med gratis transport til alle som bestilte bord til resturanten på Danebu Kongsgaard.
Tilbudet ut til publikum og gjester lød slik: Prøv vår julemeny. Vi henter og bringer deg helt gratis med Kia Sportage, Demobil fra Autohuset på Fagernes. Dette gjør vi i hele julen :-) Bestill bord og skyss på tlf...

 

Fakkeltog og Vardebrenning, nyttårsaften

Fakkeltog og Vardebrenning nyttårsaften har blitt en tradisjon og er alltid en fantastisk opplevelse på Aurdalsåsen. Fakkeltoget går fra veikrysset v/Danebu Kongsgaard til Solnedgangen, Aurdal Fjellpark. Her er det servering av gløgg ved ankomst, dagens tale/appell og lett underholdning.

Årets tale/ appell ble holdt av Erik Engelien, daglig leder i Visit Valdres. Kristine Helland (20 år) imponerte de mange fremmøtte med stemningsfull og flott sang og gitarspill. Avslutningsvis ble Deilig er Jorden sunget av alle som var tilstede. For de mange hundretalls som deltar er dette en stor opplevelse, både for store og små.

Se video fra årets fakkeltog her...

Det var i sin tid Egil Dieserud i Aurdal Fjellpark som startet dette flotte arrangementet som får større og større oppslutning for hvert år som går. I dag er det Marit Akervold i Aurdal Fjellpark som står for arrangementet i nært samarbeid med både Danebu Kongsgaard og Valdres Alpinsenter.

For hyttefolket på åsen har dette blitt en fast og naturlig programpost under nyttårsfeiringen i fjellheimen.
Alle bilder fra fakkeltoget er tatt av vår dyktige fotograf Jan Erik Olsrud.

FLERE BILDER KOMMER...