Hytter og leiligheter
Hovedside Eiendom Hytter og leiligheter
Hytter og leiligheter Aktiv Valdres
Flott, nyoppført høystandard hytte med fantastisk beliggenhet i populært hytteområde. Flott utsikt - Alpinbakke og langsrennsløyper rett i nærheten - God turmuligheter hele året!

Ny og lekker hytte med fantastisk beliggenhet i populært hytteområde, nær alpinanlegg og flotte, oppkjørte skiløyper. Etter aktive dager ute i naturen kan en slappe av i vakre omgivelse inne i hytta. Den har god planløsning og alle fasiliteter, så her er det enkelt å samle familien til hyggelige og opplevelsesrike dager på fjellet!

67 m² / 72 m² 3 300 000,-
Eierform Eier (Selveier)
Adresse Finntøppen 5, Aurdalsåsen, 2910 Aurdal
Hytter og leiligheter Saltdalshytta
Prosjektert innflytningsklar familiehytte i Aurdal med 4 soverom og praktisk hems, inkl. tomt

Midt i hjertet av vakre Valdres ligger hytteområdet Ruudstølen hyttegrend. Her er vei, strøm, vann og avløp ferdig lagt frem til tomtegrensen. Hytteområdet har Valdres Alpinsenter som nærmeste nabo, på om lag 1 000 moh. Den vestvendte beliggenheten gir gode solforhold og fantastisk utsikt mot Golsfjellet, Skogshorn og Jotunheimen...

78 m² / 86 m² / 89 2 915 000,-
Eierform Eier (Selveier)
Adresse Rudstølvegen, 2910 Aurdal
Hytter og leiligheter Tomtekompaniet AS
Nøkkelferdige prosjekterte hytter med ekte ski inn/ut til både alpint og langrenn

Hyttene ligger syd/vest vendt, med gode solforhold.  Orådet er tilrettelagt med skiløyper til og fra Valdres Alpinsenter, og langrenns nettet starter rett utfra feltet med tilgang til over 180 km oppkjørte skiløyper.

120 m² / 133 m² 3 990 000,-
Eierform Eier (Selveier)
Adresse Damtjednlie Hyttegrend, 2910 Aurdal
Hytter og leiligheter Tomtekompaniet AS
Damtjednlie hyttegrend, Aurdal i Valdres

Damtjednlie hyttegrend er et tomteområde med 20 prosjekterte og arkitekttegnede hytter m/tomt, inntil Valdres Alpinsenter nær Danebu på Aurdalsåsen.

Solrike vestvendte tomter med panoramautsikt, ski inn/ut til alpint og langrenn. Damtjednlie Hyttegrend, pris fra 2.690.000 og opp til 3,7 mill. Alt inkludert!

Eierform Eier (Selveier)
Adresse Damtjednlie, Aurdalsåsen, 2910 Aurdal
Hytter og leiligheter Danebu Utvikling AS
Nytt hyttetun med prosjekterte arkitekttegnede hytter med flott utsikt rett ved Danebu Kongsgaard. Ski in/out både alpint og langrenn.

KUN 2 HYTTER IGJEN!

Tomtene ligger i et attraktivt område med flott utsikt mot Jotunheimen, like under 1000 m.o.h og rett ved historiske Danebu Kongsgård på Aurdalsåsen i Nord-Aurdal.

90 m² / 98 m² / 111 m² / 124 m² 3 290 000,-
Eierform Eier (Selveier)
Adresse Danebu, 2910 AUrdal