Ny, flott familiehytte ved siden av alpinbakken. Populært område kun 2 timer fra Sandvika! Nøkkelferdig - Tomt og grunnarbeid inkl. i pris.

59 m² / 68 m² 2 890 000,-
Eierform Eier (Selveier)
Adresse Damtjednlie - Tomt Alpin T5-01, 2910 Aurdal

Gråhø er utviklet med tanke på å være en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen pa en optimal måte. På sine 68 kvm har den hele tre soverom med 6 sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré...

I tillegg innholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø passer godt på fjellet og er en utmerket sportshytte sa vel som en familiehytte.

Vi har flere hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Alle våre hytter kan speilvendes, og eventuelle utvendig eller innvendig endringer, tegner vi gjerne om. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat eller evt tomtebefaring.

Beliggenhet

Kun 2 timer fra Sandvika ligger Aurdal, et kjent og kjært fjellområde, med vidstrakt utsikt mot Hemsedalsfjellene og Jotunheimen.

Milevis med langrennsløyper, sykkelstier, fiskevann og kort avstand til serveringssteder, Fagernes og andre attraksjoner i Valdres. Området er tilrettelaget med alpinbakker til og fra Valdres Alpinsenter. Her kan du spenne på deg langrennsskiene og gå rett ut i 180 km med oppkjørte løyper, som starter utenfor hyttteveggen din.

Damtjednlie ligger på ca. 900 moh. og er et nyutviklet område inntil Valdres Alpinsenter nær Danebu Kongsgaard på Aurdalsåsen. Tomtene er luftige, har gode friarealer, panoramautsikt og meget gode solforhold.

Hyttefeltet ligger på en høyde over dalen, og det er praktfull utsikt utover dalen, Aurdalsfjorden og fjellene rundt.

Les mer om prosjektet på BoligPartners egen nettside her...

Annonse på FINN.no, trykk her... 

 

BILDEGALLERI