Innvielse av sikteskive

Dato: 15. oktober 2016
Tid: 13:00
Sted: Fjellenden, Aurdalsåsen
Arrangør: Elisabeth Kerr Eckbo og Knut Nes

Invitasjon til innvielse av sikteskive på Aurdalsåsen.

Velkommen til ”topptur” for å markere vår nye sikteskive på Fjellenden.

Lørdag 15.oktober 2016 kl. 13.00.

”Hyttefolkets Entusiastpris” ble sist vinter overrakt ildsjelen Knut Nes. Som en ekstra gest til prisvinneren og hytteområdet hans, Aurdalsåsen, har initiativtakerne til entusiastprisen – Norsk Hyttelag, Hyttemessen og hytteavisen.no – gått sammen om å finansiere en sikteskive på Fjellenden. Med denne på plass kan de som besøker utsiktspunktet finne navn på alle fjelltoppene i synsranden.

Sikteskiven ønsker vi å ”innvie” med brask og bram; i form av en høstlig Valdresmarsj fra Danebu og opp. Vi samles ved Danebu Kongsgård ved 12-tiden og vandrer i flokk og følge oppover, med sekk, matpakke, drikke og gjerne flagg! Eller velg din egen rute opp.

Der oppe vil du møte Prisvinneren og dem som stemte ham frem, samt flere kjente og ukjente. Kanskje blir det overraskelser også! Lokalt musikkinnslag og kanskje mer.

Vi ønsker at alle hytteeiere og fastboende blir med på en slikt tur. Dette er en fin måte å bli enda bedre kjent med folket i vårt vakre Valdres. Og endelig få svar på hvilken fjelltopp du ser der borte... Alle er velkomne, små og store, hunder i bånd, venner og naboer.

Spre det glade budskap!

Etter turen er det mulighet for å kjøpe en deilig suppe på Danebu, og om kvelden er det Viltaften samme sted med (danse-)musikk med Band of the 60´s

Er det noe du lurer på? Ring Elisabeth Kerr Eckbo på 95 02 11 02

Knut og jeg gleder oss til å møte dere alle!

 

Du kan lese mer om "Hyttefolkets Entusiastpris" og tildelingen til Knut Nes her...