Hva skjer i weekenden, 11.-13. des

Det er fine forhold i bakken helt til topps, på lørdag serverer Fjellparkstua kanelsnurr, varm sjokolade og mye annet godt. Danebu holder åpent gjennom hele helgen...

Alpinsenteret

Alpinsenteret holder åpent, barneområdet og Turisten er åpen helt til topps. Alpincafe holder åpent og det samme gjør Skibua hvor det tilbys skiutleie og bruktutstyr til meget gode priser. Husk rabatt på sesongkort frem til julaften.

Danebu

Danebu Kongsgaard holder åpent gjennom hele helgen, 3 retters middag, bordbestilling.

Overnatting kr. 695,- pr. person i dobbeltrom inklusive frokost. Kr. 150,- i tillegg for enkeltrom.

Fjellparken

Aurdal Fjellpark, Fjellparkstua holder åpent lørdag kl. 11.00 - 17.00. Vi baker som vanlig kanelboller og lager deilig varm sjokolade. Søndag holder Fjellparkstua stengt

Siste fra Løypelaget (langrenn)

Det er fremdeles lite snø i fjellet, noe snø har det kommet sist helg og i begynnelsen av denne uken, men ikke mye. 
Det vil bli satt spor i tidligløypa i morgen fredag, også Damtjednet vil bil forsøkt satt spor på, istykkelsen der er i dag målt til 20 cm.

 

Julen: Løyper som det er mulig å preparere skal være kjørt opp inn mot helgen 18.- 20. desember, og inn mot juledagene og nyttårshelgen.
Dersom det er lite snø, mildvær eller vind, må det gjøres en dag til dag vurdering av hva som kjøres.
I juleferien vil det bli preparert etter hvert snøfall, ved gjenblåste løyper eller ved isete løyper. På dager med uvær skal bare skogsløyper kjøres.

Beitostølen: Det kan også anbefales å kjøre til Beitostølen hvor det på skistadion er meget gode forhold for fristil og klassisk langrenn. I terrenget på Beitostølen begynner det nå å bli bra forhold og det er i dag kjøret grønn 1,2,4 – blå 1,2,3,5. Alle løypene er kjørt med et klassisk spor og for skøyting.

Juleprogram 2015

Vi benytter samtidig anledningen til å informere om Juleprogrammet som nå ligger ute på våre nettsider, les mer…