Valdres sommersymfoni inviterer til Stølsvandring!

Søndag 24. juni kl. 11:00 har musikkelskere som også er interesserte i gammel kultur og flott natur anledning til å kombinere alt dette ved å være med på en stølsvandring på Aurdalsåsen. Da vil de, både når turen starter og ved turens slutt, få høre smakebiter fra programmet i årets Valdres Sommersymfoni.

Ansvarlige for stølsvandringen er Tove Skjelstad og Odd Sagbråten, forfatterne av boka Til støls på Aurdalsåsen – en historisk vandring, utgitt i 2010.

Den 24. juni vil det bli en vandring med musikk i samarbeid med selveste Valdres Sommersymfoni. Så denne dagen blir det anledning til å høre store musikere som ofte er å se på de de store scener i Europa her oppe på Aurdalsåsen. Og det blir helt gratis!!

Vi møtes på Engadn senest kl. 11.00
Der vil det være musikere tilstede og gi oss en smakebit.

Vi vandrer derfra i retning Øvre Binnhøvd og videre ned til Nedre Binnhøvd. Her vil det bli mer musikk. Det vil bli framført smakebiter av konserter som senere skal framføres i Valdres.

Valdres Sommersymfoni er som de fleste vet en stor musikkfestival som foregår fra 22. Juni til 2. Juli med stjernemusikere fra mange land.

Vi gleder oss!